Giampaolo Gentili

 “ Keşifler “

14 Kasım- 09 Aralık 2015

İtalyan sanatçı Giampaolo Gentili, sadece bir fotoğrafçının sahip olabileceği bakış açısını, bir ressamın gerçeği yorumlama becerisi ile birleştirmeyi hedefler.

Yaşantısından bir sanat eseri yaratmak isteyen sanatçı, eşsiz çalışmalara hayat vermek üzere, gerçekçi ve içsel olan rotası boyunca, kesin ve belli sınırları izlemeksizin kendi geliştirdiği karışık teknikleri kullanarak derinlemesine bir keşfe çıkar.

İtalya, Türkiye, Yunanistan arasında bitmek bilmeyen seyirler, yolculuklar, keşifler. Bütün Ege, Gentili’nin yaratıcılığı için doğal bir atölyedir.

Sanatı, eş zamanlı olarak yorumlanan gerçeğe sıkı sıkıya bağlı bir estetik ile donatmak…

Böylesine özel bir sergiye ev sahipliği için, antik dünyanın İstanbul’un modern ruhu ile nasıl iç içe olduğunu en yalın biçimde ortaya koyan ve 1500 yıllık tarihin izlerini sunan Antik Cisterna Sergi Salonu’ndan daha güzel bir çerçeve olabilir mi?

Sergi, 14 Kasım- 09 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açıktır.

“ DISCOVERY “

14th November – 09th December 2015

Italian artist Giampaolo Gentili aims to combine the point of view that can be owned only by a photographer and the ability of interpreting the reality, of a painter.

Wishing to create an artwork from his life, to realize unique works, he explores deeply using the techniques developed by him and without following definite limits, during his realist internal route.  

Endless courses, journeys and discoveries between Italy, Turkey and Greece. Whole Aegean region is a natural workshop for Gentili’s creativity.

Covering art with esthetics unduly attached to reality and interpreted simultaneously…

Is there a better framework than Antik Cisterna Exhibition Hall simply showing that antique world is nested in Istanbul’s modern spirit and offering the traces of a 1500-year old history, to hold such a special exhibition?  

The exhibition can be visited by art lovers between November 14 – December 9

Art Consultant

Murat Küçükkayalı