ANTİK HOTEL İSTANBUL’DA KASIM SERGİSİ

 

27 Ekim- 12 Kasım

“ Zaman-Sal “

Dilek Yerlikaya ve Öğrencilerinin

Karma Minyatür Sergi

 

Dilek Yerlikaya ve öğrencilerinin minyatür eserlerinin sergileneceği Zaman-Sal adlı karma minyatür sergi, 27 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında Antik Hotel İstanbul’un -2 ve -3’üncü katlarında bulunan 1500 yıllık geç Roma- erken Bizans dönemine ait tarihi sarnıcın dokusu korunarak günümüze ulaştırılan Antik Otel ‘’Antik Cisterna’’ sergi salonunda açılacaktır.

 

Sergilenecek eserlerin çoğu, geçtiğimiz aylarda tarihi yarımadada düzenlenmiş olan “Yeditepe Bienali”nde “Haneler” temalı sergide bulunan eserlerden oluşuyor. Bienalde görme fırsatını kaçırmış olan ziyaretçiler, bu şansı tekrar yakalayabilirler.

 

Ayrıca her eser, kendine has tarzı ve farklı yorumları ile keyifli bir görsellik sergileyen  Zaman-Sal minyatürlerden oluşmaktadır.

 

18 yıldır birçok kişisel ve karma sergi ile minyatür sanatında farklı denemeler yaparak karşımıza çıkan ve sanat çalışmalarına kendi atölyesi olan Dilek Yerlikaya Minyatür &Tasarım Atölyesi’nde devam eden Dilek Yerlikaya ve 24 öğrencisinin Minyatür sanatının güncel yorumlarının da yer aldığı bu sergisine tüm sanatseverleri bekleriz.

 

Açılış ve Kokteyl: 27 Ekim Cumartesi günü saat 17:00’de Antik Cisterna Sergi Salonu. Antik Hotel İstanbul -2 ve -3 katlar.