“5. Küçük İşler Büyük Eserler”

23 -29 Nisan 2022

Tarihi Yarımada’da birçok ilki gerçekleştiren Antik Hotel İstanbul’un -2 ve -3. katlarında bulunan Antik Cisterna 20 yıldır sergi salonu olarak birçok farklı projeye ev sahipliği yapmaktadır. 23-29 Nisan tarihleri arasında ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek “Küçük İşler Büyük Eserler” adlı karma serginin bu yıl 5.’si düzenlenecek. Antik Cisterna, geç Roma – erken Bizans dönemine ait 1500 yıllık tarihi sarnıcın dokusu korunarak günümüze gelmiştir.

“5. Küçük İşler Büyük Eserler” adlı serginin amacı, çocuklarımızı gündelik koşuşturmacadan ve hayatımıza gereğinden fazla girmiş olan teknolojiden biraz olsun uzaklaştırarak yaratıcı düşünmeye yönelmelerine ve ilgi alanlarına yoğunlaşmalarına yardımcı olmaktır. Çocuklarımız kendi sergilerinde, davet ettikleri akrabalarıyla, arkadaşlarıyla ve aileleriyle ortak zaman geçirebilecekler ve bu vesileyle özgüvenlerinin gelişimine katkı sağlayacaklardır.

“5. Küçük İşler Büyük Eserler” adlı sergiye katılan küçük sanatçılarımız:Hanife Abid, Defne Acar, Zeynep Havva Aktaş, Duru Aydın, Öykü Benlioğlu, Sare Nur Cevizci, Ayliz Duru Çelebi, Rüzgar Ada Demirural, Yağmur Dericioğlu, Kuzey Aras Doğan, Kıvanç Reşat Ertan, Ela Esen, Nil Gayhan, Elif Gülnar, Gurur Güner, Ertuğrul Güzel, Kaan Ali Halil, İdil Cemre İkizce, Azra Minanur İkizce, Perim Keleş, Zeynep Talia Kurt, Denizhan Küçükkayalı, Ateş Mepa, Seda Uykal, Yaren Orta, Ayla Yazar.

Küratörlüğünü Murat Küçükkayalı’nın yürüttüğü serginin açılışı, 23 Nisan Cumartesi saat 14:00’de gerçekleştirilecektir. Çocuklarımızın gelecekleri için belki de bir başlangıç olacak sergi sonrasında, her çocuğa katılım belgesi verilecektir. Sergi 29 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecektir.